Creatief

Vakmanschap, aandacht en creativiteit staan borg voor een mooi, uniek en persoonlijk monument.

Omdat geen mens hetzelfde is, vraagt het creativiteit om vorm te geven aan de herinnering wie iemand was en wat diegene heeft betekend voor u en anderen om hem of haar heen.

De mensen van Van der Vooren zijn uitstekend in staat met creativiteit en in samenspel met uw wensen een passend ontwerp voor het monument te maken.

 

Het team van van der Vooren Glasatelier maakt bijzonder mooie

dingen van glas.

 

Showroom 

In het centraal in Nederland gelegen Woerden is naast het atelier ook de showroom. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 

In de showroom kunt u voorbeelden zien en ideeën opdoen. U kunt hier zien wat er allemaal met glas mogelijk is. U bent van harte welkom om de showroom te bezoeken.

Het is echter noodzakelijk vooraf een afspraak te maken. 

Dit is, behalve om koffie en thee te kunnen klaarzetten, omdat we graag rustig de tijd voor u willen nemen.

 

Maatwerk is onze specialiteit. 

 

Handwerk

Omdat haast alles in ons atelier in Woerden met de hand gemaakt wordt, kan alles op maat gemaakt worden. De mogelijkheden voor een glazen urnmonument zijn eindeloos.

Zo verschillend als mensen zijn, zo verschillend zijn de wensen voor een monument ook. De glasbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg en zijn in staat de meest persoonlijke dingen in glas -op maat- te vervaardigen.

Persoonlijk dingen, zoals iemands beroep, kunstwerk of kinderknuffeltje kunnen in glas (na)gemaakt worden.

Tijdens een afspraak laten we u graag de mogelijkheden zien en kunnen we bekijken of hetgeen u wilt, in glas te maken is. 

 

Glas is sterk, duurzaam en zeer veelzijdig.

 

 

Ervaren

De mensen die werken bij Van der Vooren Glasatelier hebben jarenlange ervaring als glasbewerker. Door ervaring te combineren met de liefde voor glas worden de mooiste glazen producten gemaakt.

In ons atelier worden bijna alle producten met de hand gemaakt. 

Wanneer u een ontwerp of een wens heeft over hoe een glazen urnenmonument eruit zal komen te zien, vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn. 

Maatwerk is onze specialiteit.

 

Maatwerk 

Alles in ons atelier wordt met de hand vervaardigd. Met oog voor detail en liefde voor glas worden persoonlijke urnenmonumenten van glas vervaardigd. 

Door gebruik te maken van de jarenlange ervaring en door te experimenteren met nieuwe technieken zijn wij in staat om unieke monumenten van glas te vervaardigen. 

In samenspraak met u ontwerpen we een persoonlijke monument op maat.

 

Glas is een veelzijdig materiaal dat door haar uniek

eigenschappen speelt met licht en omgeving.